Onderhoud woning

Een goed onderhouden huis is belangrijk. Voor u, want u woont graag prettig. En ook voor ons, want Woonmeij wil haar huurders goede woningen bieden. Wij zijn samen verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van uw woning.

Is er iets stuk in uw woning? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via een reparatieverzoek.

Wie doet wat?

Woonmeij verzorgt het groot onderhoud aan uw woning. Bijvoorbeeld het buiten­­­schilder­­werk, het repareren van de dakbedekking en het treffen van energieverbeterende maatregelen.

Als huurder bent u verant­­woorde­­lijk voor het dagelijks onderhoud waaronder kleine reparaties.

Niet alle huurders willen of kunnen de onderhoudszaken, waar zij zelf verantwoordelijk voor zijn, zelf uitvoeren. Wanneer u een onderhoudsabonnement afsluit, kunt u gebruik maken van de servicedienst van Woonmeij. U leest hier wat hieronder valt.

Gaat er in uw woning iets kapot door vernieling of verkeerd gebruik? Dan zijn de reparatiekosten voor u. Dit geldt ook voor reparaties aan voorzieningen die u zelf in de woning hebt aangebracht.

Servicedienst

Woonmeij heeft een eigen flexibele servicedienst met professionele vakmensen. Daarnaast werken we samen met vaste externe bedrijven. Zij verrichten specialistische onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo kunt u altijd op kwaliteit, betrouwbaarheid en bekende gezichten rekenen.