Nieuwbouwprojecten

Bekijk hier onze nieuwbouwprojecten

Ontwerp dorpspark Boskant
Dorpspark Boskant

Wonen in een mooi dorpspark, dat is wat Woonmeij samen met de initiatiefnemers van het park en de gemeente Meierijstad wil bereiken. De bouw van 12 woningen in het park is de eerste fase van een meerjarig plan met als doel het nu nog besloten park uiteindelijk meer openheid te geven, visueel aantrekkelijk en beter toegankelijk te maken vanuit de omgeving. Daarvoor wordt in de tweede fase de oude pastorie vervangen door appartementen en worden de woningen aan de Beukenstraat vervangen om ook vanuit die zijde het park toegankelijk te maken.

Lees meer
ROOTS Sint-Oedenrode

Project Roots wordt gerealiseerd in het mooie Sint-Oedenrode. Met een ligging te midden van het centrum en voorzieningen, de uitgestrekte natuur en diverse uitvalswegen ligt alles binnen handbereik van jouw nieuwe woning. Een ideale en fijne plek om te wonen, met de Dommel bijna in je achtertuin.

Lees meer
Haverland Sint-Oedenrode (Philippusstraat)
Haverland Sint-Oedenrode (Philippusstraat)

In Sint-Oedenrode komen nieuwe appartementen in twee bouwlagen aan beide zijden van de Philippusstraat. Het betreft het gedeelte dat omsloten is door de Stomperstraat, De Jongsingel, Brockstraat en de Coeveringslaan. De nieuwe woningen passen beter bij de doelgroep van nu en de toekomst: starters en senioren.

Naar aanleiding van de omgevingsdialoog is het plan aangepast waardoor de locatie voor de speeltuin qua omvang gehandhaafd blijft. De huurders en omwonenden zijn hierover tijdens de inloopbijeenkomst op 8 januari geïnformeerd.

Lees meer
Wiemelhoek Nijnsel (Dahliastraat e.o.)
Wiemelhoek Nijnsel (Dahliastraat e.o.)

In de Wiemelhoek, het gebied tussen de Sonseweg, Violenstraat en Rozenstraat in Nijnsel, komen nieuwe appartementen en gezinswoningen.

Naar aanleiding van de omgevingsdialoog is het plan aangepast. We hebben de parkeerplaats behorende bij de appartementen die op de plek van Lounge8 worden gerealiseerd ontsloten via de Sonseweg om het aantal verkeersbewegingen via de Dahliastraat te beperken.

 

Lees meer
Kapittelhof Sint-Oedenrode
Kapittelhof Sint-Oedenrode

Woonmeij bouwt in het centrum van Sint-Oedenrode, naast de plek van het voormalige Rabobank gebouw, een nieuw appartementengebouw met totaal 29 huurappartementen en een gemeenschappelijke ruimte. 

Lees meer
Bloemenwijk Boschweg Schijndel

Woonmeij bouwt in totaal 47 sociale huurwoningen; 8 levensloopbestendig woningen, 8 beneden-bovenwoningen en 31 appartementen.

Lees meer
Plankaart Masterplan Wij-Hoven
Wij-Hoven Wijbosch 'Een KLOOS community'

Woonmeij en Laverhof hebben samen met een groot aantal participanten een masterplan ontwikkeld voor de locatie Wij-Hoven in Wijbosch. Onze droom is het realiseren van een leefgemeenschap waarbij 'samen leven, samen zorgen' de basis vormt.

Lees meer
Groot Grinsel Den Dungen

Op de plek van het voormalige witgele kruis gebouw aan Groot Grinsel in Den Dungen, komen 9 appartementen. Het gebouw hebben we aangekocht van Vivent, om het te her-ontwikkelen.

Lees meer