Home » Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten

Bekijk hier onze nieuwbouwprojecten

Boschweg Schijndel

Woonmeij en Broekhuijzen B.V. realiseren 12 woningen aan de Boschweg in Schijndel binnen een plan van totaal 17 woningen.

Lees meer

Kortestraat Sint-Oedenrode

Woonmeij transformeert het kantoorgebouw aan de Kortestraat 3A in Sint-Oedenrode tot een woongebouw met 28 appartementen.

Lees meer

Hoogakkers Julianastraat Schijndel

In de wijk Hoevenbraak gaan we het bestaande wooncomplex “Hoogakkers” splitsen in twee aparte complexen. Ook maken we van het voormalige ketelhuis een extra woning.

Lees meer

Meidoornstraat Seringenlaan Sint-Michielsgestel

In de wijk Theereheide aan de Meidoornstraat en Seringenlaan bouwen we 23 nieuwe woningen. De 16 bestaande oude woningen uit 1963 worden vervangen door nieuwe duurzame woningen. Die voldoen aan de laatste wooneisen.

Lees meer

Borchgrave Sint-Oedenrode

Aan de Borchgrave 10-12 wordt het bestaande winkelpand (voormalige Bakker Bart) omgebouwd tot twee studio’s voor huurwoningen in het middensegment.

Lees meer

Bloemenwijk Boschweg Schijndel

Aan de Papaverstraat wordt een nieuw wijkgebouw en 47 sociale huurwoningen gebouwd. Ze komen op de plek te staan van de voormalige basisschool ‘de Vossenberg’ en de daarbij behorende gymzaal. Het plan biedt, naast het nieuwe wijkgebouw en sociale woningbouw, ook ruimte aan groen- en speelruimte en parkeren.

Lees meer

Irenestraat Sint-Michielsgestel

Woonmeij bouwt 38 woningen op de locatie van de oude basisschool ‘de Touwladder’ aan de Irenestraat 2; 14 levensloopbestendige woningen aan de Irenestraat en 24 appartementen aan de Beekkant.

Lees meer

Verplaatsbare woningen Schijndel

Woonmeij bouwt op het grasveld ingesloten tussen 't Spectrum, de brandweerkazerne en het kantoor van Woonmeij totaal 17 zogenaamde verplaatsbare woningen.

Lees meer

Gasthuisstraat Schijndel

In de voormalige kleuterschool aan de Gasthuisstraat in Schijndel worden 7 starterswoningen gerealiseerd en op het naastgelegen terrein komen 8 nieuwbouw appartementen met de voorzijde aan de Jan van Amstelstraat.

Lees meer

Fioretti Sint-Oedenrode

Woonmeij bouwt 26 appartementen op plek voormalig Fioretti College aan de Kasteellaan in Sint-Oedenrode. De appartementen zijn via een lift bereikbaar en krijgen twee slaapkamers waardoor ze voor een brede doelgroep toegankelijk zijn.

Lees meer