Home » Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten

Bekijk hier onze nieuwbouwprojecten

Dahliastraat eo Nijnsel

In Nijnsel komen nieuwe appartementen en gezinswoningen, in het gebied tussen de Sonseweg, Violenstraat en Rozenstraat. Deze passen beter bij de doelgroep van nu en de toekomst: starters, senioren en kleine gezinnen.

Lees meer

Kapittelhof Sint-Oedenrode

In het centrum van Sint-Oedenrode, aan de bruisende Markt en op het Kapittelhof, ontwikkelt Woonmeij samen met Van Stiphout Projectontwikkeling 56 appartementen, stallingsruimte en commerciële ruimte. Op deze unieke locatie komen historie, cultuur en natuur samen, met alle voorzieningen binnen handbereik. In een apart gebouw worden totaal 29 huurappartementen gerealiseerd. Hiervan worden 20 appartementen verhuurd aan Stichting eigen sleutel en de resterende 9 appartementen worden regulier verhuurd. Voor de koopappartementen kunt u terecht op de projectwebsite https://www.hartvanrooi.nl/

Lees meer

Kortestraat Sint-Oedenrode

Woonmeij transformeert het kantoorgebouw aan de Kortestraat 3A in Sint-Oedenrode tot een woongebouw met 28 appartementen.

Lees meer

Hoogakkers Julianastraat Schijndel

In de wijk Hoevenbraak gaan we het bestaande wooncomplex “Hoogakkers” splitsen in twee aparte complexen. Ook is van het voormalige ketelhuis een extra woning gemaakt.

Lees meer

Bloemenwijk Boschweg Schijndel

Aan de Papaverstraat wordt een nieuw wijkgebouw en 47 sociale huurwoningen gebouwd. Ze komen op de plek te staan van de voormalige basisschool ‘de Vossenberg’ en de daarbij behorende gymzaal. Het plan biedt, naast het nieuwe wijkgebouw en sociale woningbouw, ook ruimte aan groen- en speelruimte en parkeren.

Lees meer

Irenestraat Sint-Michielsgestel

Woonmeij bouwt 38 woningen op de locatie van de oude basisschool ‘de Touwladder’ aan de Irenestraat 2; 14 levensloopbestendige woningen aan de Irenestraat en 24 appartementen aan de Beekkant.

Lees meer

Gasthuisstraat Schijndel

In de voormalige kleuterschool aan de Gasthuisstraat in Schijndel worden 7 starterswoningen gerealiseerd en op het naastgelegen terrein komen 8 nieuwbouw appartementen met de voorzijde aan de Jan van Amstelstraat.

Lees meer

Fioretti Sint-Oedenrode

Woonmeij bouwt 26 appartementen op plek voormalig Fioretti College aan de Kasteellaan in Sint-Oedenrode. De appartementen zijn via een lift bereikbaar en krijgen twee slaapkamers waardoor ze voor een brede doelgroep toegankelijk zijn.

Lees meer