(Eigen) woning kopen

Huurt u een woning van Woonmeij en wilt u deze kopen? Of hebt u interesse in het kopen van een voormalige huurwoning? Dit is mogelijk als de woning een verkoopbestemming heeft. Dit betekent dat Woonmeij de woning wil verkopen, zodra de huurovereenkomst van de huidige huurder eindigt.

Kopen eigen huurwoning

Wilt u als huurder uw woning kopen? Dat kan als deze een verkoopbestemming heeft. Een externe taxateur laten we de marktwaarde van de woning bepalen. Bij de aankoop van de woning, krijgt u 5% korting ten opzichte van de vastgestelde marktwaarde. Na de overdracht, bent u volledig eigenaar van de woning.

Controleer hier of uw huurwoning een verkoopbestemming heeft. Als uw woning op de lijst staat en u hebt interesse om de woning te kopen, neem dan contact met ons op. Als uw huurwoning niet op de lijst staat, is het helaas niet mogelijk om de woning te kopen.

Voormalige huurwoning kopen

Heeft de huidige huurder van een woning met een verkoopbestemming er niet voor gekozen om de woning te kopen, maar wel de huurovereenkomst beëindigd? Dan bieden wij de woning te koop aan voor iedereen. Ook bij deze woningen geldt dat u na aankoop volledig eigenaar van de woning bent.

Contact

Hebt u vragen? Neem dan contact op met onze sociaal adviseurs. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 13.00 uur via (073) 544 06 06 of info@woonmeij.nl.