Home » Over woonmeij » Actueel

Actueel

We zitten op Facebook!

Lees of praat je mee? We zijn als Woonmeij nu ook te vinden op Facebook. Projecten, handige tips, verse nieuwtjes en mooie huurdersverhalen; we gaan het allemaal met je delen. Zo blijf je lekker op de hoogte.

12 Woningen aan de Boschweg in Schijndel

Woonmeij en ontwikkelaars Henk de Laat en Arno Heijmans (Broekhuizen B.V.) realiseren 12 woningen aan de Boschweg in Schijndel binnen een plan van totaal 17 woningen. Het volledige persbericht leest u hier. 

Van Rita kerk naar Rita Veste in Boskant

Een mooi gebouw is bewaard gebleven. In dit prachtige pand is voor Woonmeij een project van 14 sociale huurwoningen gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Stiphout. Het ontwerp is gemaakt door LA Architecten. In bijgaande film zie je de transformatie van oud naar nieuw. https://lnkd.in/eQXfJgtc

Appartementencomplex Oase en 't Liereke naar volledige 0-op-de-meter (NOM)

Woonmeij gaat in 2022 66 appartementen in de Oase in Schijndel en aan 't Liereke in St. Michielsgestel renoveren naar volledige 0-op-de-meter-woningen (NOM). Een bijzonder project voor Woonmeij die de uitvoering hiervan heeft uitbesteed aan De Bonth van Hulten (Koninklijke VolkerWessels). Het project wordt ook ondersteund door de Europese Unie. 

Meij magazine juli 2021

Vlak voor de zomervakantie valt Meij magazine van juli op de mat bij alle huurders van Woonmeij. In deze uitgave een interview met Brechtje van Zutphen en haar dochter Maartje. Zij ontvingen onlangs de sleutel van hun prachtige woning in De Ritakerk in Boskant. In april feestelijk gedoopt tot Rita Veste. Directeur-Bestuurder Mark Wonders ging in gesprek met jonge woningzoekenden. Wat vinden zij belangrijk aan een woning? En je leest ook Yvonnes verhaal over woningurgentie. Vergeet vooral niet de 'Kort nieuws' pagina. Daar vindt u tips over o.a. het aanvragen van huurtoeslag! Klikt u hier voor de bladerbare versie van het magazine.

Automatisch in- en uitschakelen van boilers

Heeft u een boiler in uw woning welke momenteel geen warm water geeft? Lees dan via deze link wat er aan de hand is en hoe u het probleem kunt oplossen: TF-signaal verdwijnt: gevolgen boiler | Enexis Netbeheer

Hulp nodig?
Komt u er met het stappenplan niet uit en heeft u hulp nodig? Neem dan op werkdagen tussen 08.30-12.00 uur telefonisch contact op met onze reparatielijn via (073) 544 06 07 of stuur een e-mail naar reparaties@woonmeij.nl

28 Appartementen in kantoorpand Kortestraat

Projectontwikkelaar Okko Project uit Eindhoven heeft eind maart een anterieure overeenkomst ondertekend met gemeente Meierijstad voor de transformatie van het kantoorgebouw naar 28 appartementen. Afgelopen week heeft Woonmeij het pand aangekocht en tekenden Okko Project en Woonmeij de ontwikkel- en realisatieovereenkomst.

Algemene Ledenvergadering

Op dinsdagavond 22 juni, vond de eerste Algemene Ledenvergadering van 2021 plaats. Een digitale vergadering. Dit betekende dat onze leden via hun computer konden meekijken hoe de voorzitter van de Raad van Commissarissen (David Lauwen) en onze directeur bestuurder (Mark Wonders) verantwoording aflegden over het afgelopen jaar en de actualiteiten bespraken. 

 

Verduurzamingsproject van 66 appartementen

Eén juni 2021 hebben De Bonth van Hulten en Woonmeij een contract getekend voor een verduurzamingsproject van 66 appartementen. Een fantastische pilot die moet bijdragen aan een internationale innovatie van gestapelde bouw naar 0- op de meter. We kijken uit naar de uitvoering waarin we de klant centraal stellen.

26 Appartementen op plek voormalig Fioretti College Sint-Oedenrode

Het voormalige Fioretti College is al enige tijd geleden gesloopt. In overeenstemming met gemeente Meierijstad worden er door Woonmeij 26 sociale huurwoningen gerealiseerd. De appartementen zijn met een lift toegankelijk en krijgen twee slaapkamers waardoor ze voor een brede doelgroep toegankelijk zijn.