Home » Over woonmeij » Actueel

Actueel

Vacature Facilitair Medewerker

Wij zijn op zoek naar een facilitair medewerker.

Huurverhoging per 1 juli 2022

Vóór 1 mei 2022 ontvangt u van ons een e-mail of brief over de huurverhoging. Hierin staat wat het nieuwe huurbedrag wordt. Het geld van de huurverhoging is nodig om te kunnen blijven investeren in voldoende goede en betaalbare woningen. En ervoor te zorgen dat het tekort aan woningen niet groter wordt. 

Start bouw Irenestraat Beekkant Sint-Michielsgestel

Op 19 april ging de eerste paal de grond in van de nieuwbouw van 38 woningen op de locatie van voormalige basisschool De Touwladder. 

Veilig mailen van privacygevoelige informatie

Vanaf 19 april 2022 maakt Woonmeij gebruik van de dienst Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te e-mailen. 

TV opnames SBS 6 programma De Helden van Nu

Een spannende dag was het op 13 april bij Woonmeij op kantoor. SBS 6 maakte opnames voor het televisieprogramma 'De Helden van Nu'. Zes corporaties en Aedes vereniging van woningcorporaties nemen hieraan deel. Elke corporatie brengt een ander onderwerp in beeld. Door deel te nemen aan dit programma geven we een mooi inkijkje in de dynamische wereld van de corporatiesector.

Verbeteren en verduurzamen

In combinatie met gepland onderhoud verduurzaamt Woonmeij de komende jaren haar woningbezit. 

KWH-huurlabel Woonmeij met 2 jaar verlengd

KWH-huurlabel Woonmeij met 2 jaar verlengd

We vinden het belangrijk om te weten wat huurders van onze dienstverlening vinden. Daarom laten we, naast onze eigen klanttevredenheidsonderzoeken, ook onafhankelijke metingen uitvoeren door het KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector).

Bouwovereenkomst Bloemenwijk Papaverstraat Schijndel getekend

Woonmeij en Bouwbedrijf Hoedemakers uit Rosmalen tekenden op 29 maart 2022 samen de bouwteamovereenkomst voor de realisatie van 47 woningen en een wijkgebouw voor het project Bloemenwijk aan de Papaverstraat in Schijndel. 

Brief van De Belastingdienst over uw inkomen

Huurders ontvangen een brief van de Belastingdienst. Hierin schrijft de Belastingdienst dat wij uw inkomen hebben opgevraagd. U herkent deze brief aan het onderwerp: Uw verhuurder heeft gegevens bij ons opgevraagd. Woonmeij krijgt geen bedragen te zien. Alleen een inkomenscategorie.

Woningen Hoevenbraak gereed voor nieuwe bewoners

Er is afgelopen vrijdag hard gewerkt om de woningen in de Hoevenbraak in Schijndel bewoonbaar te maken voor de Oekraïense vluchtelingen. Met ruim 35 medewerkers van Woonmeij gingen we aan de slag. Maar dit was niet mogelijk geweest met alle extra hulp en bijdragen van vrijwilligers, diverse bedrijven en samenwerkingspartners. Daar zijn we erg dankbaar voor. We hebben een mooi resultaat bereikt met z'n allen. In een dag zijn tien woningen schoongemaakt en ingericht!