Huurverhoging 2024

Elk jaar op 1 juli passen we de huurprijzen aan. Voor bijna al onze huurders stijgt de huurprijs dit jaar met 5,3%. Dat is helaas fors meer dan de afgelopen jaren. 

lees meer »
Thuispoort komt eraan!

Je las misschien al eerder over de komst van Thuispoort. En nu is het bijna zover. 
Vanaf 15 mei staan alle vrijkomende sociale huurwoningen uit de regio Noordoost-Brabant en een deel van Gennep op één website: thuispoort.nl

lees meer »
Nieuwbouwproject Bloemenwijk bereikt hoogste punt!

Op de plek waar vroeger basisschool De Vossenberg stond bouwt Woonmeij samen met Bouwbedrijf Hoedemakers 47 nieuwbouwwoningen. Tijd voor een feestelijk moment met alle nieuwe huurders en betrokkenen!

lees meer »
Meij Magazine 18 is uit!

Deze week valt de nieuwe editie van het Meij magazine weer op de mat bij onze huurders. Het staat deze keer in het teken van duurzaamheid. 

lees meer »
Nieuwbouw Bloemenwijk Schijndel

Op de plek waar vroeger basisschool De Vossenberg stond, bouwen we 47 woningen. De eerste 16 woningen zijn al toegewezen. Binnenkort start de verhuur van de overige 31 appartementen. 15 daarvan liggen op de eerste en tweede verdieping van het hoogste gebouw. 16 appartementen liggen aan de galerij van het lagere gebouw.

lees meer »
Bericht van de Belastingdienst

Deze week ontvangen veel huurders een bericht van de Belastingdienst waarin staat dat Woonmeij je inkomen heeft opgevraagd. We doen dit elk jaar en zijn dit verplicht voor de berekening van de huurprijzen. 

lees meer »
Prestatieafspraken Meierijstad ondertekend 2024

Gisteren ondertekenden gemeente Meierijstad, de corporaties (Area, Woonmeij en BrabantWonen) en de huurdersvertegenwoordiging van Area en Woonmeij de prestatieafspraken voor 2024. Gezien de succesvolle samenwerking in 2023 gaan de partijen samen door op de ingeslagen weg.

lees meer »
Noodfonds energie
Doe de energiecheck!

Laag inkomen en hoge energielasten? Dan kun je misschien een deel van je energiekosten vergoed krijgen. Hoe je daarvoor in aanmerking komt, lees je hier. 

lees meer »
Slopen, bouwen en opleveren in 2,5 minuut

In December 2023 werd officieel het nieuwe complex Irenestraat-Beekhoff in Sint-Michielsgestel geopend. Een nieuwbouwproject met 38 nul-op-de-meter woningen ontworpen door Huizenhoog architecten en gerealiseerd door Hoedemakers.

lees meer »
Zo check je zelf je energielabel

Welk energielabel heeft mijn woning? Deze vraag horen we regelmatig van huurders. Ook tijdens de verschillende thema-avonden vorig jaar kwam deze vraag vaak terug. Goed nieuws, want je kunt het energielabel van je woning zelf checken! 

lees meer »