Home » Over woonmeij » Actueel

Actueel

Overeenkomst 15 woningen Gasthuisstraat getekend

Woonmeij en TO-Build uit Nuenen tekenden op 19 juli 2022 samen de aanneemovereenkomst voor de realisatie van totaal 15 woningen in Schijndel. 

Tekenmoment 26 appartementen Fioretti

Woonmeij en Van der Heijden bouw en ontwikkeling uit Schaijk tekenden op 14 juli samen de aanneemovereenkomst voor de realisatie van 26 appartementen aan de Kasteellaan in Sint-Oedenrode. 

Van sloop naar nieuwbouw

Van sloop naar nieuwbouw

Onlangs hebben de eerste huurders de sleutel van hun gloednieuwe woning aan de Meidoornstraat en Seringenlaan in Sint-Michielsgestel ontvangen.

100% deelname verduurzaming woningen in Den Dungen

100% van de bewoners van de 17 woningen aan de Euwsel en Staakakker in Den Dungen heeft “ja” gezegd tegen de aanstaande verduurzaming van hun woning. 

Nieuw convenant buurtbemiddeling

Afgelopen week ondertekenden de gemeente Sint-Michielsgestel, Bint Welzijn, Politie eenheid Oost-Brabant, Woonmeij, JOOST en BrabantWonen een geactualiseerd Convenant Buurtbemiddeling. 

Algemene Ledenvergadering

Op 14 juni had Woonmeij haar eerste Algemene ledenvergadering van 2022. Aan bod kwamen onder andere het jaarverslag, een statutenwijziging, het Koersplan en de toekomst van participatie en de vereniging.

Actieve bewonersbijeenkomst

Op 12 mei vond de bijeenkomst actieve bewoners en leden bewonerscommissies van Woonmeij plaats. Ruim 30 huurders waren aanwezig in 't Spectrum. We trapten af met de lancering van het nieuwe Koersplan filmpje. Dit werd met enthousiasme ontvangen. 

Nieuwbouwcomplex Boschweg in Schijndel

Aan de Boschweg in Schijndel verhuurt Woonmeij acht appartementen en twee grondgebonden woningen in de sociale verhuur. De twee penthouses vallen in het hogere huursegment en worden ook verhuurd door Woonmeij. 

Bewonersmagazine van mei

Buren die al 50 jaar huren, 17 nieuwe flexwoningen en Woonmeij als koploper in innovatie en verduurzaming.

Vernieuwd Koersplan

Prettig, duurzaam wonen

In ons Koersplan geven we de richting voor de komende jaren aan, benoemen we onze focus en stellen we prioriteiten. Nog meer richten we ons op keuzes in het belang van onze klanten en onze manier van dienstverlening aan de klant.