Home » Over woonmeij » Actueel

Actueel

Corona

In verband met het coronavirus zijn beide kantoren van Woonmeij gesloten voor bezoek tot nader bericht.

Vacature Lid RvC

In verband met het einde van zijn zittingstermijn neemt een van onze commissarissen eind van het jaar afscheid van de RvC. We zijn dan ook thans op zoek naar een nieuwe commissaris, met het functieprofiel 'Zorg'. De RvC houdt toezicht op het beleid en de algemene gang van zaken bij Woonmeij, adviseert het bestuur en treedt tevens op als diens werkgever. De sollicitatieprocedure wordt begeleid door Public Spirit. Voor nadere informatie en reactie op deze vacature https://www.publicspirit.nl/vacatures/lid-raad-van-commissarissen/

Meij magazine maart

Weer een nieuwe uitgave van het magazine voor alle huurders van Woonmeij. Teamleider Woonmeij KlantenService, Erwin Rijkers, vertelt in het voorwoord over de manier van werken bij Woonmeij in coronatijd en de klantwaardering waar we trots op zijn! We waren bij Stephanie Russens thuis in haar verplaatsbare woning van 38m2. Een enthousiaste huurster aan het woord. 

Oplevering 14 sociale huurwoningen in kerk in Boskant

Bouwbedrijf Van Stiphout heeft 14 sociale huurwoningen opgeleverd aan Woonmeij. Op 1 april ontvangen de bewoners de sleutel van hun nieuwe eengezinswoning in de voormalige Ritakerk. De 14 woningen bestaan ieder uit een woning met een verdieping en zolder. Daar waar de binnenzijde een flinke metamorfose kreeg, bleef het uiterlijk van de kerk zo veel mogelijk bewaard.

Sloop Irenestraat 2 gestart

Eerste zichtbare stappen voor herontwikkeling van de locatie

Deze week is gestart met de sloop van het voormalige schoolgebouw aan Irenestraat 2 in Sint-Michielsgestel. Donderdagmorgen namen wethouder Lianne van der Aa (Volkshuisvesting) en Mark Wonders, directeur van woningbouwvereniging Woonmeij, een kijkje bij de werkzaamheden die ongeveer twee maanden in beslag zullen nemen. Begin 2022 start Woonmeij met de nieuwbouw van 38 woningen.

Een nieuwe binnentuin voor de bewoners van Laverhof en Woonmeij

De gemeenschappelijke tuin van het Mgr. Bekkershuis (onderdeel van zorgorganisatie Laverhof) en de tegenoverliggende seniorenwoningen (woningbouwvereniging Woonmeij) is vernieuwd! De huidige binnentuin bracht niet veel voor de bewoners en werd niet optimaal gebruikt. Door de verbouwing van het Mgr. Bekkershuis, groeide de behoefte om ook de tuin grondig aan te pakken. Laverhof en Woonmeij sloegen de handen ineen en hebben samen met idverde NL één nieuwe buitenruimte gerealiseerd waar bewoners van beide complexen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen bewegen en ontspannen. 

Phishing mail

Denkt u dat u een phishing mail heeft ontvangen? Klik niet op de link en deel nooit uw bankgegevens!

Telefoon of e-mail van KWH of DESAN

Het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) voert maandelijks een onderzoek uit over de tevredenheid van onze huurders. Het KWH kan op werkdagen en zaterdagen tot 20:30 telefonisch of per e-mail contact met u opnemen.

Meij magazine

Alle huurders ontvingen het Meij magazine van december afgelopen week in de bus. In dit magazine lees je onder andere het bijzondere verhaal over de dierenvoedselbank van Shanon Schepens uit Sint-Michielsgestel, gaat Mark Wonders in gesprek met wethouder Lianne van der Aa van gemeente Sint-Michielsgestel en wethouder Rik Compagne van gemeente Meierijstad. En vertelt wijkagent Anton van Vught uit Schijndel over zijn werkzaamheden.

Verplaatsbare woningen achter 't Spectrum in Schijndel

Woonmeij heeft opdracht gegeven aan Barli Bouwsystemen uit Uden voor het plaatsen van 17 verplaatsbare woningen. De woningen worden medio zomer 2021 geplaatst op het veld tussen het kantoor van Woonmeij, 't Spectrum en de Brandweer in Schijndel.

Prestatieafspraken 2021 met gemeente Sint-Michielsgestel getekend

Op 15 december jl. tekenden wethouder Lianne van der Aa namens de gemeente Sint-Michielsgestel, de bestuurders van de woningcorporaties Woonmeij, Woonstichting JOOST, BrabantWonen, Huurdersvertegenwoordiging JOOST en Huurdersbelang Woonmeij de nieuwe meerjaren prestatieafspraken voor 2021-2025 en de Jaarschijf 2021.