Home » Over woonmeij » Actueel

Actueel

Woonmeij gesloten voor bezoek

In verband met het coronavirus zijn beide kantoren van Woonmeij gesloten voor bezoek. Deze maatregel is er om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Als u een afspraak heeft met een medewerker van Woonmeij wordt de deur opengedaan. Woonmeij is telefonisch gewoon bereikbaar (073) 544 06 06 of per mail info@woonmeij.nl. Kijkt u voor meer informatie onder het tabblad "Corona".

Pinksteren

Ivm met Pinksteren zijn wij op maandag 1 juni telefonisch niet bereikbaar. Ons kantoor is nog steeds gesloten ivm het coronavirus. Voor spoedreparaties kunt u bellen naar 073- 5440607

Vanaf dinsdag 2 juni zijn wij weer telefonisch bereikbaar.

Huurverhoging

Alle actuele informatie over de huurverhoging 2020 vindt u hier.

Corona - moeite met betalen

Corona - Moeite met betalen?

Heeft u financiële zorgen door de maatregelen rond het coronavirus? Bijvoorbeeld omdat u door minder inkomsten moeite heeft of krijgt om betalingen te doen, zoals de huur? 

Meij magazine maart 2020

Er is weer een spiksplinter nieuwe Meij magazine uit. In deze uitgave vindt u diverse interessante onderwerpen zoals: laaggeletterdheid, verhalen van huurders van Woonmeij, kort nieuws berichten, een lintje voor.. en nog veel meer.

Klikt u hier voor de bladerbare versie.

Bouw nieuwbouwwoningen in Boerdonk gestart

De bouw van zeven sociale huurwoningen in nieuwbouwproject 't Veldje in Boerdonk is gestart. Op maandag 9 maart verrichtten wethouder Rik Compagne, Willem van Veghel (dorpsraad Boerdonk) en Mark Wonders (directeur-bestuurder Woonmeij) de starthandeling. De starthandeling symboliseerde de manier waarop de woningen gebouwd worden. Deze worden namelijk in zijn geheel gebouwd uit prefab-elementen. De buitengevels, vloeren en het dak worden in de fabriek op maat gemaakt en vervolgens naar de bouwplaats getransporteerd. Daar worden de elementen gemonteerd.

 

Vacatures Huurdersbelang Woonmeij

In verband met het einde van de zittingstermijn van zowel de voorzitter als de penningmeester is Huurders Belang Woonmeij (Meierijstad / Sint-Michielsgestel) op zoek naar kandidaten voor deze beide functies.

 

Vacatures Raad van Commissarissen

 

In verband met het vertrek van twee leden van onze Raad van Commissarissen, zijn we op zoek naar twee nieuwe commissarissen. De werving en selectie in deze procedures wordt begeleid door Erly. Voor de profielschets en de procedure verwijzen wij dan ook naar https://www.erly.nl/

 

Ondertekening prestatieafspraken Meierijstad

De gemeente Meierijstad, Woonmeij, Area, BrabantWonen, Huurdersbelang Woonmeij en Huurdersraad Area ondertekenden de prestatieafspraken voor 2020. In 2019 stelden de partijen met elkaar vast dat het belangrijk is om met elkaar van “woorden naar werkelijkheid” te gaan. De druk op de woningmarkt neemt toe in heel Nederland, dus ook in Meierijstad. Ondanks de oplevering van sociale huurwoningen in de gemeente is er sprake van woningurgentie. De huurdersverenigingen geven aan dat het echt tijd is voor actie, in bepaalde kernen moeten meer sociale huurwoningen worden toegevoegd.

 

Oplevering 6 woningen in Olland

Op 23 januari werden aan De Misse in Olland 6 woningen opgeleverd door Woonmeij. De bestaande woningen werden gesloopt en er kwamen nieuwe woningen voor terug. Twee voormalige bewoners keerden terug op de plek waar ze al eerder woonden. Van der Heijden bouw en ontwikkeling realiseerde de woningen die identiek zijn aan de woningen die onlangs zijn opgeleverd in Nijnsel.