Home » Jaarkalender

Jaarkalender

Jaarkalender

Om te weten te komen wat u als huurder belangrijk vindt, gaan we graag met u in gesprek. Hoe meer huurders meepraten over keuzes die Woonmeij maakt, hoe beter onze beslissingen worden. Vanaf 2023 werken we dan ook met een kalender, waarop alle momenten staan waarop we in gesprek gaan. Het idee van de jaarkalender is ontstaan in samenwerking met Huurdersbelang Woonmeij en de ALV van Woonmeij.

Vragenlijst

Alle huurders hebben eind 2022 van ons een brief of e-mail ontvangen met de mogelijkheid om gespreksonderwerpen aan te dragen voor de jaarkalender. Zo weten we over welke onderwerpen u als huurder met ons in gesprek wil.

Bijeenkomsten

Op 7 februari 2023 wordt de jaarkalender vastgesteld en op deze website geplaatst. Daarnaast komt deze in het Meij magazine. U kunt dan deelnemen aan de bijeenkomsten over onderwerpen waar u interesse in heeft. Houd de website dus goed in de gaten! We hopen u bij de bijeenkomsten te zien.

 

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 073 - 544 06 06. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08.30 en 13.00 uur.