Home » Jaarkalender

Jaarkalender

Als huurder graag met Woonmeij in gesprek? Kom naar onze themabijeenkomsten!

Jaarkalender

Om te weten te komen wat jij als huurder belangrijk vindt, gaan we graag met je in gesprek. Hoe meer huurders meepraten over keuzes die Woonmeij maakt, hoe beter onze beslissingen worden. Alle huurders hebben eind 2022 van ons een brief of e-mail ontvangen met de mogelijkheid om gespreksonderwerpen aan te dragen voor de jaarkalender. Door de ruim 800 reacties weten we over welke onderwerpen jij als huurder met ons in gesprek wilt. 

Onderwerpen

Op 7 februari 2023 hebben we op basis van alle reacties een jaarkalender met onderwerpen voor de bijeenkomsten met onze huurders vastgesteld. Dit deden we samen met de HBW (Huurdersbelang Woonmeij) en leden van de ALV (Algemene Leden Vergadering). Ook de bijeenkomsten organiseren we samen met hen. Je kunt deelnemen aan de bijeenkomsten over onderwerpen waar jij interesse in hebt. De vastgestelde kalender met onderwerpen voor 2023 vindt u hieronder. 

Eerste waardevolle bijeenkomst - 27 maart 2023

Op 27 maart 2023 was de eerste huurdersbijeenkomst van onze jaarkalender. We gingen in gesprek over het thema dienstverlening. Met name onze bereikbaarheid en het klantcontact kwamen aan bod. Aanwezigen bedankt voor jullie waardevolle inbreng! 

Lees hier de terugblik op deze avond.

Volgende themabijeenkomst 8 mei 2023 - onderwerp: betaalbaar wonen en energielasten

De aanmelding voor de bijeenkomst van 8 mei is gesloten.

Onderwerp: De avond gaat over betaalbaar wonen en energielasten. We zien dat er veel vragen zijn over de energielasten. Daarom gaan we met je in gesprek over energielasten en het energiezuiniger maken van de huurwoningen. 

Waar: Mariendael Cultureel centrum, Laan van Henkenshage 2,  Sint-Oedenrode

Wie: De bijeenkomst is voor alle huurders van Woonmeij.

Programma:

19:00 uur:    inloop en koffie

19:30 uur:    welkom en opening

19:40 uur:    start programma

                      - inleiding verduurzaming

                      - groepsgesprekken

20:40 uur:    samen terugkoppelen 

21:00 uur:    afsluiting met borrel

 

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 073 - 544 06 06. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08.30 en 13.00 uur.

Vergroot afbeelding jaarkalender

Woonmeij jaarkalender 2023