Jaarkalender

Themabijeenkomsten: in gesprek met onze huurders

Om te weten te komen wat jij als huurder belangrijk vindt, gaan we graag met je in gesprek. Hoe meer huurders meepraten over keuzes die Woonmeij maakt, hoe beter onze beslissingen worden. Alle huurders hebben eind 2023 van ons een brief of e-mail ontvangen met de mogelijkheid om onderwerpen aan te dragen om met ons te bespreken in 2024. Door de ruim 1200 reacties weten we wat jij als huurder met ons wilt bespreken.

Onderwerpen

Op basis van alle reacties hebben we onderwerpen bepaald waarover we dit jaar met onze huurders in gesprek gaan. Dit doen we samen met de HBW (HuurdersBelang Woonmeij) en leden van de ALV (Algemene Leden Vergadering). Ook de bijeenkomsten organiseren we samen met hen.

De onderwerpen die in 2024 aan bod komen zijn:

  • Woningonderhoud
  • Langer zelfstandig wonen

Hieronder zie je wanneer de bijeenkomsten plaatsvinden. 

Terugblik eerdere bijeenkomsten

Bijeenkomst mei 2024: Woningonderhoud

Op maandagavond 13 mei organiseerden we de eerste themabijeenkomst van 2024. Het onderwerp was woningonderhoud.

De avond begon in de filmzaal van 't Spectrum, onder andere met een video over de verschillende vormen van onderhoud die we bij Woonmeij kennen. Bij het verlaten van de zaal kregen mensen een brief waarin stond of en wanneer hun woning voor verschillend onderhoud op de planning staat (bijv. BKT, verduurzaming, planmatig onderhoud). Aansluitend konden huurders tijdens een informatiemarkt aanvullende informatie krijgen en hun vragen stellen aan collega's.  

Dank voor jullie aanwezigheid, kritische vragen en bruikbare input!

Bijeenkomst oktober 2023: Communicatie Woonmeij en onderhoudspartners

Op 23 oktober 2023 vond de vierde huurdersbijeenkomst van onze jaarkalender plaats. Dit keer gingen we in gesprek over communicatie, en wel de communicatie van Woonmeij en onze onderhoudspartners. Het ging over deze vier thema's:

  • vervangen badkamer, keuken en toilet 
  • verduurzamingsmaatregelen
  • schilderwerk van de woning 
  • onderhoud of vervanging van de cv 


 

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 073 - 544 06 06. 
Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08.30 en 13.00 uur.