Meij Magazine 18 is uit!

Deze week valt de nieuwe editie van het Meij magazine weer op de mat bij onze huurders. Het staat deze keer in het teken van duurzaamheid. 

lees meer »
Noodfonds energie
Doe de energiecheck!

Laag inkomen en hoge energielasten? Dan kun je misschien een deel van je energiekosten vergoed krijgen. Hoe je daarvoor in aanmerking komt, lees je hier. 

lees meer »
Zo check je zelf je energielabel

Welk energielabel heeft mijn woning? Deze vraag horen we regelmatig van huurders. Ook tijdens de verschillende thema-avonden vorig jaar kwam deze vraag vaak terug. Goed nieuws, want je kunt het energielabel van je woning zelf checken! 

lees meer »
Energie besparen in de Hoevenbraak

De afgelopen maanden zijn energiecoaches druk bezig geweest om de Hoevenbraak in Schijndel een beetje energiezuiniger te maken. Wist je dat alle huurders van Woonmeij een energiecoach kunnen aanvragen? 

lees meer »
Handboek Verduurzaming van kracht

Op woensdag 20 december ondertekende Woonmeij het nieuwe Handboek Verduurzaming, samen met onze partners Orly & Endevoets en Carpar de Haan. Dankzij het handboek houden we de vaart in het project. En belangrijker nog: huurders weten precies wanneer ze wat kunnen verwachten en wat dit voor hen betekent.

lees meer »