Zelf klussen

Zelf aan de slag in uw woning

U wilt zelf in uw woning veranderingen aanbrengen. Wanneer het gaat om kleine aanpassingen hebt u daarvoor geen toestemming van Woonmeij nodig. Voor grote veranderingen hebt u wel vooraf schriftelijke toestemming nodig. In de brochure Zelf aan de slag in uw woning hebben we voor u de belangrijkste zaken op een rij gezet. Zoals tips, richtlijnen, adviezen en een overzicht van mogelijke veranderingen.

Plaatsen van een buitenunit van een split airco installatie

Voor het plaatsen van een buitenunit gelden kwaliteitseisen. Wilt u weten welke dat zijn? Kijkt u dan hier zodat u kunt lezen aan welke voorwaarden u zich moet houden.

Aanvraagformulier

Met het formulier Aanvraag Zelf Aangebrachte Veranderingen kunt u toestemming vragen voor de verandering die u in of aan de woning wilt aanbrengen. Zodra wij uw aanvraag met eventuele bijlagen hebben ontvangen, beoordelen wij deze op bouwtechnische aspecten en verhuurbaarheid van de woning.

Contact

Hebt u vragen? Neem dan contact op met onze sociaal adviseurs. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 13.00 uur via (073) 544 06 06 of info@woonmeij.nl.