Veilig-e-mailen

Veilig mailen van privacygevoelige informatie

Woonmeij gebruikt Zivver voor het versturen van privacygevoelige informatie. Door Zivver te gebruiken als e-mailprogramma kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie. Zo garanderen we dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen. Om de e-mail te kunnen ontvangen en lezen, is het voor de ontvanger niet nodig om een account aan te maken.

Wat is Zivver?

Zivver versleutelt berichten met vertrouwelijke inhoud zoals klantgegevens, BSN-nummers of concurrentiegevoelige data. Op deze manier kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie. Zo voorkomen we dat gegevens in verkeerde handen terecht komen.

Wat krijgt u in uw mailbox?

Als u van ons een e-mail via Zivver ontvangt, dan krijgt u een notificatiebericht van Zivver in uw mailbox. In dit bericht ziet u het logo van Woonmeij. Dit bericht bevat een link naar de beveiligde e-mail. Die e-mail kunt u openen door het invoeren van een sms-code of een wachtwoord. Degene die u de e-mail stuurt, heeft met u afgesproken of het een sms-code of wachtwoord is.

Reageren op een bericht dat via Zivver is verstuurd?

U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina, die lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wil reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een notificatie via e-mail.

Meer over Zivver

Via het Help Center van Zivver krijg je meer uitleg.