Fokuswoningen Schijndel

Fokuswoningen Schijndel

Met een fysieke beperking onafhankelijk en zelfstandig wonen met de nodige hulp binnen handbereik? Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een lichamelijke handicap mogelijk.

De Fokuswoning is gelijkvloers, volledig aangepast op rolstoelgebruik en heeft een alarm-intercomsysteem dat verbonden is met de op loopafstand gelegen hulppost, de ADL-eenheid van Fokus. Vanuit deze hulppost zorgt Fokus voor assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Denk hierbij aan hulp bij lichamelijke verzorging, aan- en uitkleden, eten en drinken, toiletgang, eenvoudige verpleegtechnische handelingen en hand- en spandiensten. De cliënt bepaalt zelf wanneer en hoe hij of zij geholpen wordt, 24 uur per dag.

Fokus is actief op ruim negentig locaties in heel Nederland, waaronder Schijndel. Aan de Pastoor van Erpstraat in Schijndel verhuurt Woonmeij twaalf Fokuswoningen in het appartementencomplex Kloosterpark. De Fokuswoningen zijn volledig aangepaste huurwoningen, die eigendom zijn van Woonmeij.

Aanmelden Fokuswoning

Aanmelden voor een Fokuswoning? Neem dan contact op met het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) bij jou in de buurt. Vraag aan het CIZ een advies aan voor het wonen in een Fokuswoning. Vul bij een positief advies van het CIZ een aanmeldingsformulier ADL-kandidaten in. Kijk voor meer informatie over Fokus op www.fokuswonen.nl

Vragen

Heb je nog vragen over Fokus, jouw indicatie of heb je hulp nodig bij de aanmelding? Neem  dan contact met Fokus op. Het telefoonnummer is (050) 521 72 00. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website van Fokus.