Home » Ik wil kopen » Nu te koop

Nu te koop

Alle woningen die Woonmeij op dit moment te koop aanbiedt, worden via een externe makelaar op de reguliere woningmarkt aangeboden. De woningen in Schijndel, Sint-Michielsgestel, Den Dungen en Gemonde worden aangeboden door Romeynders Makelaardij uit Sint-Michielsgestel. De woningen in Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant en Olland worden aangeboden door De Plaatselijke Makelaar uit Sint-Oedenrode. Beide makelaars plaatsen de woningen ook op Funda.

In de omschrijving van de koopwoning wordt altijd vermeld dat het een woning van Woonmeij betreft en onder welke voorwaarden de woning verkocht wordt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een huurder, die een woning van Woonmeij achter laat, voorrang krijgt.

Ik heb ook koopwoningen gezien bij daarwilikwonen.nu. Kan dat?

Dat kan inderdaad. Woonmeij biedt aan onze woningzoekenden huurwoningen aan via www.daarwilikwonen.nu. Aangezien sommige woningzoekenden zowel in aanmerking komen voor een huur- als een koopwoning proberen we onze koopwoningen ook altijd via deze website te publiceren. U vindt hier welke woningen op dit moment te koop zijn. Let op: Op deze website staan niet alleen koopwoningen die door Woonmeij worden aangeboden.