Inschrijven als woningzoekende

Je kunt je als woningzoekende inschrijven via Thuispoort.nl. Hier vind je ook het gezamenlijke actuele aanbod van vrijgekomen woningen van Woonmeij en 7 andere corporaties. Je kunt direct op een woning reageren als je ingeschreven bent.

Ben je al huurder van Woonmeij en wil je doorstromen naar een andere woning? Schrijf je dan (weer) als woningzoekende in.

Zorg ervoor dat jouw gegevens altijd actueel zijn. Je kunt zelf je gegevens wijzigen op de website van Thuispoort door met je gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen.

Uitsluitingsgronden zijn:
  • Woningzoekende is korter dan 3 jaar geleden ontruimd of zelf akkoord gegaan met een huur beëindiging vanwege een betalingsachterstand.
  • Woningzoekende is korter dan 3 jaar geleden ontruimd of zelf akkoord gegaan met een huur beëindiging vanwege overlast (inclusief hennepteelt) of een vorm van woonfraude.
  • Woningzoekende heeft een lopende huurovereenkomst, maar heeft een betalingsachterstand.
  • Woningzoekende heeft korter dan 3 jaar geleden een woning verlaten waarbij sprake was van ernstige vervuiling en/of vernieling van onze eigendommen.
  • Overige extreme situaties die per individueel geval zullen worden beoordeeld.

Is een van de bovenstaande situaties aan de orde, of een combinatie daarvan, dan kan worden besloten dat een woningzoekende geen aanspraak kan maken op een woning via Woonmeij.