Wat kunt u doen bij een klacht?

Voor Woonmeij is het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom doen wij er alles aan om onze huurders zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij willen het graag weten als u iets dwars zit. Want alleen als we uw klacht kennen, kunnen we er iets aan doen.

Lees in de brochure Werkwijze klachtenafhandeling hoe u een klacht kunt indienen. Wij doen er alles aan om samen met u tot een oplossing te komen. Als dit niet lukt kunt u met uw klacht naar de klachtenadvies-commissie.

Klachtenadviescommissie

Klachten van huurders van Woonmeij, JOOST (Boxtel/Rosmalen), Woonveste (Drunen), Charlotte van Beuningen (Vught) en Area (Uden/Veghel) worden volgens een vastgesteld reglement behandeld door een onafhankelijke klachtenadviescommissie. De commissieleden werken niet bij de woningcorporaties.

Let op: De klachtenadviescommissie neemt alleen klachten in behandeling die door u al eerder aan Woonmeij zijn gemeld en waarvoor Woonmeij voldoende kans heeft gehad om deze op te lossen.

Brochures & formulieren

Contact

Hebt u vragen? Neem dan contact op met onze sociaal adviseurs. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 13.00 uur via (073) 544 06 06 of info@woonmeij.nl.