Home » Over woonmeij » Werken bij Woonmeij

Werken bij Woonmeij

Bij Woonmeij werken we met zo'n zestig enthousiaste medewerkers aan voldoende passende, betaalbare en duurzame woningen voor mensen die zelf niet in woonruimte kunnen voorzien. Samen met onze samenwerkingspartners maken we iedere dag opnieuw het verschil voor duizenden huurders en woningzoekenden in de regio. Dankzij onze platte organisatiestructuur, met verantwoordelijkheid laag in de organisatie, krijgen initiatieven alle ruimte en ideeën snel vorm.

Werken bij Woonmeij? Da’s werken aan een betere wereld. En echt iets voor een aanpakker als jij!

Wil je weten hoe het is om te werken bij een woningcorporatie? Bekijk dan deze video.

Vacatures

Medewerker interne organisatie

Wij zijn op zoek naar een medewerker interne organisatie. Een geweldig leuke functie met afwisselende werkzaamheden. Geen dag is het zelfde. Samen met je collega's binnen team Organisatie en Communicatie zorg je voor successen in je werk. Is je interesse gewekt? Solliciteer dan uiterlijk 9 februari 2023 via hrm@woonmeij.nl. Wil je meer weten over de functie? Teamleider Yolanthe Klaren vertelt je er graag over (073 - 544 06 90). De volledige vacature vind je hier.

Medewerker Onderhoudsdienst

Woonmeij is op zoek naar een medewerker voor de onderhoudsdienst. Ben jij technisch en sociaal sterk? Steek jij graag je handen uit de mouwen en zie jij uitdaging in elke onderhoudsklus in een woning? Dan is deze functie iets voor jou.  Bekijk hier de vacature. Of het geweldige filmpje met onze eigen onderhoudsmannen en -vrouw in de hoofdrol. 

Open sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal zitten bij Woonmeij, maar zijn er nu geen vacatures? Voel je vrij een open sollicitatie te sturen naar vacatures@woonmeij.nl. We bewaren je gegevens maximaal vier weken. Als we ze langer willen bewaren, vragen we hiervoor jouw toestemming.

Stage en afstuderen

Leren en ontwikkelen zijn voor ons woorden die we graag omzetten in daden. We investeren dan ook niet alleen in groei van onze eigen medewerkers, ook als leerling krijg je bij ons alle kans om werkervaring op te doen. Zoek je een oriënterende stage, meewerkstage, afstudeerstage of leerbaan? Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse mbo- en hbo-opleidingen op het gebied van bouw en infra, economie en administratie en zorg en welzijn. 

Inclusie en diversiteit

Woonmeij werkt samen met sociale ondernemingen in de regio om invulling te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo is Woonmeij partner van AANtWERK, een regionaal platform voor inclusief ondernemen. Ook werkt Woonmeij samen met Bij Jet en Bij Jan. Deze stichtingen zijn gericht op het creëren van (betaald en vrijwilligers-)werk voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Contact

Heb je vragen over werken bij Woonmeij? Onze HRM-adviseur Ellis van den Heuvel beantwoordt ze graag. Zij is bereikbaar via vacatures@woonmeij.nl en telefoonnummer 073 - 544 06 54.