Home » Over woonmeij » Werken bij Woonmeij

Werken bij Woonmeij

Vacature

Wij zijn op zoek naar een verhuurmakelaar. Zoek jij een nieuwe uitdaging in een maatschappelijke organisatie met een groep fijne collega's en wil jij het verschil maken voor onze klant? Stuur je cv en motivatie naar vacatures@woonmeij.nl voor 30 april 2021. In dit filmpje zie je Margje Nunez, teamleider en Bibian Cimmermans, verhuurmakelaar aan het woord.

https://youtu.be/DWOi0By7NIU

Stage en afstuderen

Leren en ontwikkelen; belangrijke woorden die we graag omzetten in daden. Niet alleen voor eigen medewerkers. Als maatschappelijke organisatie geven we ook graag leerlingen de kans om werkervaring op te doen. Allerlei vormen van stages (oriënterende stage, deeltijdstage, meewerkstage of afstudeeropdracht) voor hbo of mbo zijn mogelijk. Wil jij graag stage bij ons lopen? Neem dan contact op met Stephanie Peters, HRM adviseur, via telefoonnummer 073 - 544 06 43 en vraag naar de mogelijkheden. Of kijk naar de openstaande stage vacature.

- Stagiaire Vastgoedbeheer

Erkend als leerbedrijf

Woonmeij is door de Stichting Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Door deze erkenning is Woonmeij bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Wij zijn erkend voor opleidingen op het gebied van bouw en infra, economie en administratie en zorg en welzijn.

Open sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen? Dan kan dat naar vacatures@woonmeij.nl. In het kader van de privacywetgeving worden jouw gegevens maximaal vier weken bewaard. Mochten we jouw gegevens langer willen bewaren dan vragen we hiervoor toestemming.