Home » Over woonmeij » Werken bij Woonmeij

Werken bij Woonmeij

Bij Woonmeij werken we met zo'n zestig enthousiaste medewerkers aan voldoende passende, betaalbare en duurzame woningen voor mensen die zelf niet in woonruimte kunnen voorzien. Samen met onze samenwerkingspartners maken we iedere dag opnieuw het verschil voor duizenden huurders en woningzoekenden in de regio. Dankzij onze platte organisatiestructuur, met verantwoordelijkheid laag in de organisatie, krijgen initiatieven alle ruimte en ideeën snel vorm.

Werken bij Woonmeij? Da’s werken aan een betere wereld. En echt iets voor een aanpakker als jij!

Wil je weten hoe het is om te werken bij een woningcorporatie? Bekijk dan deze video.

Vacatures

 

Vacature controller

Woonmeij is op zoek naar een controller!

Samen met je collega's houd jij Woonmeij in control. Het gaat hier niet alleen om de cijfers, maar juist om de impact die we met elkaar willen bereiken.  Je vervult een belangrijke rol op het gebied van governance, risk en compliance.

Bekijk onze vacaturepagina voor alle informatie over deze functie en solliciteer direct. 

Vacature projectleider vastgoedbeheer

Woonmeij is op zoek naar een projectleider vastgoedbeheer!

Vastgoedbeheer gericht op duurzaamheid en maatschappelijke uitdagingen. Neem jij de regie binnen projecten? Ben je klantgericht, neem je verantwoordelijkheid en lever je graag een bijdrage aan duurzame ontwikkelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk onze vacaturepagina voor deze uitdagende functie en solliciteer direct. 

Vacature informatieanalist!

Woonmeij is op zoek naar een informatieanalist! 

Het is tijd om serieuze stappen te zetten met onze data-analyse. Heb jij een duidelijke mening en idee over hoe wij onze data het beste kunnen organiseren? En heb je het lef om hier werk van te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je als informatieanalist doet bepaal je bij Woonmeij voor een groot gedeelte zelf. Natuurlijk hebben we er wel ideeën over. Maar we horen graag die van jou. 

Bekijk onze vacaturepagina voor deze veelzijdige functie en solliciteer direct. 

Vacature HR-medewerker

Woonmeij is op zoek naar een HR-medewerker!

Maak jij graag het verschil? Dan is deze functie bij Woonmeij echt iets voor jou.

Collega’s kunnen bij jou terecht voor al hun HR vragen. Jij bent op de hoogte van wet- en regelgeving en zorgt voor een strakke opvolging van dossiers. Je weet wat er speelt en vindt het leuk om onze teamleiders te ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden rondom personeel en voor het onderhouden en verbeteren van het HR-proces. 

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk onze vacaturepagina voor meer info over deze functie en solliciteer direct. 

 

Open sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal zitten bij Woonmeij, maar zijn er nu geen vacatures? Voel je vrij een open sollicitatie te sturen naar vacatures@woonmeij.nl. We bewaren je gegevens maximaal vier weken. Als we ze langer willen bewaren, vragen we hiervoor jouw toestemming.

Stage en afstuderen

Leren en ontwikkelen zijn voor ons woorden die we graag omzetten in daden. We investeren dan ook niet alleen in groei van onze eigen medewerkers, ook als leerling krijg je bij ons alle kans om werkervaring op te doen. Zoek je een oriënterende stage, meewerkstage, afstudeerstage of leerbaan? Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse mbo- en hbo-opleidingen op het gebied van bouw en infra, economie en administratie en zorg en welzijn. 

Inclusie en diversiteit

Woonmeij werkt samen met sociale ondernemingen in de regio om invulling te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo is Woonmeij partner van AANtWERK, een regionaal platform voor inclusief ondernemen. Ook werkt Woonmeij samen met Bij Jet en Bij Jan. Deze stichtingen zijn gericht op het creëren van (betaald en vrijwilligers-)werk voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Contact

Heb je vragen over werken bij Woonmeij? Onze HRM-adviseur Ellis van den Heuvel beantwoordt ze graag. Zij is bereikbaar via vacatures@woonmeij.nl en telefoonnummer 073 - 544 06 54.