Home » Over woonmeij » Werken bij Woonmeij

Werken bij Woonmeij

Vacature

Er zijn geen vacatures op dit moment.

Stage en afstuderen

Leren en ontwikkelen; belangrijke woorden die we graag omzetten in daden. Niet alleen voor eigen medewerkers. Als maatschappelijke organisatie geven we ook graag leerlingen de kans om werkervaring op te doen. Allerlei vormen van stages (oriënterende stage, deeltijdstage, meewerkstage of afstudeeropdracht) voor hbo of mbo zijn mogelijk. Wil jij graag stage bij ons lopen? Neem dan contact op met Stephanie Peters, HRM adviseur, via telefoonnummer 073 - 544 06 43 en vraag naar de mogelijkheden. Of kijk naar de openstaande stage vacature.

- Stagiaire Vastgoedbeheer

Erkend als leerbedrijf

Woonmeij is door de Stichting Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Door deze erkenning is Woonmeij bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Wij zijn erkend voor opleidingen op het gebied van bouw en infra, economie en administratie en zorg en welzijn.

Open sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen? Dan kan dat naar vacatures@woonmeij.nl. In het kader van de privacywetgeving worden jouw gegevens maximaal vier weken bewaard. Mochten we jouw gegevens langer willen bewaren dan vragen we hiervoor toestemming.