Home » Over woonmeij » Werken bij Woonmeij

Werken bij Woonmeij

Bij Woonmeij werken we met zo'n zestig enthousiaste medewerkers aan voldoende passende, betaalbare en duurzame woningen voor mensen die zelf niet in woonruimte kunnen voorzien. Samen met onze samenwerkingspartners maken we iedere dag opnieuw het verschil voor duizenden huurders en woningzoekenden in de regio. Dankzij onze platte organisatiestructuur, met verantwoordelijkheid laag in de organisatie, krijgen initiatieven alle ruimte en ideeën snel vorm.

Werken bij Woonmeij? Da’s werken aan een betere wereld. En echt iets voor een aanpakker als jij!

Vacature sociaal adviseur

Krijg jij energie van het bemiddelen tussen huurders, het oplossen van maatschappelijke woon gerelateerde vraagstukken en wil jij een bijdrage leveren aan prettig wonen voor onze huurders? Solliciteer dan voor 30 oktober 2021. De volledige vacaturetekst lees je hier.

Vacature lid klachtenadviescommissie

De klachtenadviescommissie heeft momenteel een vacature. De commissie komt graag in contact met kandidaten die belangstelling hebben voor deze functie. De volledige vacacturetekst lees je hier.

Open sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal zitten bij Woonmeij, maar zijn er nu geen vacatures? Voel je vrij een open sollicitatie te sturen naar vacatures@woonmeij.nl. We bewaren je gegevens maximaal vier weken. Als we ze langer willen bewaren, vragen we hiervoor jouw toestemming.

Stage en afstuderen

Leren en ontwikkelen zijn voor ons woorden die we graag omzetten in daden. We investeren dan ook niet alleen in groei van onze eigen medewerkers, ook als leerling krijg je bij ons alle kans om werkervaring op te doen. Zoek je een oriënterende stage, meewerkstage, afstudeerstage of leerbaan? Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse mbo- en hbo-opleidingen op het gebied van bouw en infra, economie en administratie en zorg en welzijn. 

HBO- en WO-traineeprogramma

Samen met andere woningcorporaties in Noord-Brabant bieden we hbo- en wo-afstudeerders een tweejarig traineeship aan. Starters die maximaal twee jaar geleden zijn afgestudeerd, werken hierbij drie maal acht maanden bij een van de corporaties. Ideaal om brede maatschappelijke ervaring op te doen! Meer informatie over dit traineeprogramma vind je op www.expeditieloopbaan.nu/trainees-gezocht/

Inclusie en diversiteit

Woonmeij werkt samen met sociale ondernemingen in de regio om invulling te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo is Woonmeij partner van AANtWERK, een regionaal platform voor inclusief ondernemen. Ook werkt Woonmeij samen met Bij Jet en Bij Jan. Deze stichtingen zijn gericht op het creëren van (betaald en vrijwilligers-)werk voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Contact

Heb je vragen over werken bij Woonmeij? Onze HRM-adviseur Stephanie Peters beantwoordt ze graag. Zij is bereikbaar via vacatures@woonmeij.nl en telefoonnummer 073 - 544 06 43.