Werken bij Woonmeij

Bij Woonmeij werken we met zo'n tachtig enthousiaste medewerkers aan voldoende passende, betaalbare en duurzame woningen voor mensen die zelf niet in woonruimte kunnen voorzien. Samen met onze samenwerkingspartners maken we iedere dag opnieuw het verschil voor duizenden huurders en woningzoekenden in de regio.

Dankzij onze platte organisatiestructuur, met verantwoordelijkheid laag in de organisatie, krijgen initiatieven alle ruimte en ideeën snel vorm.

Werken bij Woonmeij? Da’s werken aan een betere wereld. En echt iets voor een aanpakker als jij!

Vacatures

Communicatieadviseur

Een veelzijdige functie waar creativiteit, ervaring en strategische blik goed van pas komen. Jouw ideeën over communicatie passen we graag toe in onze organisatie.

Benieuwd? Bekijk hier de vacature

Controller

Hou jij samen met je collega's Woonmeij in control? 
Als controller speel jij een belangrijke rol op het gebied van governance, risk en compliance. 

Benieuwd? Bekijk hier de vacature

teamleider Financiën

Weet jij alles van financiën? En wil jij een uitdagende leidinggevende functie, waar je een leuk team kan aansturen? Dan zoeken wij jou! Als tealeider Financiën ben jij het aanspreekpunt voor collega's en partners, die zich bezig houden met het financiële proces. Als leidinggevende faciliteer je en geef je het team de ruimte om hun dagelijks werk als professional zo goed mogelijk te doen.

Benieuwd? Bekijk hier de vacature

klantadviseur Dagelijks Onderhoud

Ben jij dienstverlenend en sta jij graag in contact met klanten. Dan zoeken wij jou! Als klantadviseur Dagelijks Onderhoud draag jij zorg voor het aannemen en inplannen van klachten, mutatie- en reparatieonderhoud. 

Benieuwd? Bekijk hier de vacature.

manager Klant en Wonen

Voor onze afdeling Klant en Wonen zijn wij op zoek naar een inspirerende en verbindende manager, die staat voor maatschappelijke doelen. Werkervaring bij een woningcorporatie is geen must; ervaring als manager van een team wel. Het echte verschil maak jij vooral door jouw persoonlijkheid, waarbij verbinden en samenwerken vanzelfsprekend is.

Benieuwd? Bekijk hier de vacature. Solliciteren kan tot 12 juni 2024.

Contact

Heb je vragen over werken bij Woonmeij? Onze HRM-medewerker Mascha de Visser beantwoordt ze graag. Zij is bereikbaar via vacatures@woonmeij.nl en telefoonnummer 073 - 544 0654.

Je toekomstige collega's

“Betrokken zijn bij onderhouds-, verduurzamings- en sloopprojecten. Communiceren met huurders. Mijn functie is heel breed en dat maakt het werk zo leuk. Bovendien mag ik dagelijks bezig zijn met een belangrijk maatschappelijk thema, dat geeft een goed gevoel.”

Claudy Rikken, sociaal projectleider Vastgoedbeheer

 

“In 1982 ben ik begonnen als monteur op de bus. In de loop der jaren ben ik doorgegroeid en tegenwoordig stuur ik een team van vijf onderhoudsmedewerkers aan. Het dagelijks contact met huurders en collega’s vind ik het allerleukst. Nog elke dag ga ik met plezier van huis!”

Hans Braam, coördinator Onderhoudsdienst