Werken bij Woonmeij

Bij Woonmeij werken we met zo'n zestig enthousiaste medewerkers aan voldoende passende, betaalbare en duurzame woningen voor mensen die zelf niet in woonruimte kunnen voorzien. Samen met onze samenwerkingspartners maken we iedere dag opnieuw het verschil voor duizenden huurders en woningzoekenden in de regio. Dankzij onze platte organisatiestructuur, met verantwoordelijkheid laag in de organisatie, krijgen initiatieven alle ruimte en ideeën snel vorm.

Werken bij Woonmeij? Da’s werken aan een betere wereld. En echt iets voor een aanpakker als jij!

Wil je weten hoe het is om te werken bij een woningcorporatie? Bekijk dan deze video.

Vacatures

Projectmanager vastgoed

Heb jij een passie voor vastgoed en word je enthousiast van ontwikkel- en projectmanagement? Dan ben jij de projectmanager vastgoed die wij zoeken! In deze functie zorg jij voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwbouw- en herstructureringsprojecten en heb je oog voor de impact die deze projecten hebben op onze huurders.

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan via onze vacaturepagina

Projectconsulent

Wil jij graag maatschappelijk betrokken zijn? En ben jij graag met mensen in contact? Dan ben jij de nieuwe projectconsulent die wij zoeken! In deze functie inventariseer jij de wensen en behoeften van huurders en neem je zorgen weg.

Interesse? Solliciteren kan hier

Contact

Heb je vragen over werken bij Woonmeij? Onze HRM-medewerker Mascha de Visser beantwoordt ze graag. Zij is bereikbaar via vacatures@woonmeij.nl en telefoonnummer 073 - 544 0654.

Je toekomstige collega's

“Betrokken zijn bij onderhouds-, verduurzamings- en sloopprojecten. Communiceren met huurders. Mijn functie is heel breed en dat maakt het werk zo leuk. Bovendien mag ik dagelijks bezig zijn met een belangrijk maatschappelijk thema, dat geeft een goed gevoel.”

Claudy Rikken, sociaal projectleider Vastgoedbeheer

 

“In 1982 ben ik begonnen als monteur op de bus. In de loop der jaren ben ik doorgegroeid en tegenwoordig stuur ik een team van vijf onderhoudsmedewerkers aan. Het dagelijks contact met huurders en collega’s vind ik het allerleukst. Nog elke dag ga ik met plezier van huis!”

Hans Braam, coördinator Onderhoudsdienst