Home » Over woonmeij » Werken bij Woonmeij

Werken bij Woonmeij

 

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures bij Woonmeij.

Stage

Wij geven studenten graag de kans om kennis te maken met werken bij een woningcorporatie. Bijvoorbeeld via een werk-leertraject. Of via een meeloop-, onderzoeks- of afstudeerstage op MBO-, HBO en WO-niveau.

Stagiair(e) Vastgoedbeheer

Ben jij op zoek naar een stageplek waar je veel kunt leren over beheren en renoveren van woningen, ben je geïnteresseerd in duurzaamheid en wil je een leuke tijd beleven? Kom dan stage lopen bij Woonmeij!

Stagiair(e) HRM

Is HRM jouw passie? Vind je het fantastisch om bezig te zijn met HR-processen HR-vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou! De volledige omschrijving van de vacature vind je hier.

Stagiair(e) informatisering & automatisering

Volg jij een HBO-opleiding op ICT-gebied en ben je op zoek naar een leerzame, afwisselende en gezellige stageplek? Dan ben je bij Woonmeij aan het juiste adres. Je vindt hier de volledige vacature.

Erkend als leerbedrijf

Woonmeij is als leerbedrijf erkend door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Daarom mogen wij voor MBO-opleidingen, die bestaan uit werken en leren in de praktijk, de beroepspraktijkvorming verzorgen.

Open sollicitatie

Een open sollicitatie, ook voor een stageplek, kun je sturen naar vacatures@woonmeij.nl.