Home » Over woonmeij » Werken bij Woonmeij

Werken bij Woonmeij

Vacature

Medewerker Woonmeij KlantenService (WKS)

Krijg jij energie van contact met mensen en ben jij iemand 'die het gewoon regelt'? Hou jij ervan om klanten op een klantvriendelijke, efficiënte manier te helpen en daarmee bij te dragen aan het succes van een maatschappelijke organisatie? Solliciteer dan voor 22 januari 2021. De volledige omschrijving van de vacature lees je hier.

Sociaal projectleider

Voel jij je prettig als een spin in het web? Maak jij graag verbinding tussen de techniek en het sociaal domein binnen een vastgoedproject? Heb jij affiniteit en interesse in verduurzamingsvraagstukken en woon-/bewonersgedrag? En niet in de laatste plaats, ben jij op zoek naar werk waar je trots op kunt zijn, werk met vrijheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen? Waarin je samen met gemotiveerde collega's een enorme positieve impact maakt op de mensen die wij een thuis bieden? Solliciteer dan voor 22 januari 2021. De volledige omschrijving van de vacature lees je hier.

Open sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen? Dan kan dat naar vacatures@woonmeij.nl. In het kader van de privacywetgeving worden jouw gegevens maximaal vier weken bewaard. Mochten we jouw gegevens langer willen bewaren dan vragen we hiervoor toestemming.

Stage en afstuderen

Leren en ontwikkelen; belangrijke woorden die we graag omzetten in daden. Niet alleen voor eigen medewerkers. Als maatschappelijke organisatie geven we ook graag leerlingen de kans om werkervaring op te doen. Allerlei vormen van stages (oriënterende stage, deeltijdstage, meewerkstage of afstudeeropdracht) voor hbo of mbo zijn mogelijk. Wil jij graag stage bij ons lopen? Neem dan contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Erkend als leerbedrijf

Woonmeij is door de Stichting Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Door deze erkenning is Woonmeij bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Wij zijn erkend voor opleidingsmogelijkheden op het gebied van bouw en infra, economie en administratie en zorg en welzijn.