Home » Over woonmeij » Werken bij Woonmeij

Werken bij Woonmeij

Vacatures

Jr Controller / Informatie-analist

Word jij uitgedaagd door waarderingsvraagstukken, anlayseren van (big) data en informatiestrome, vorm jij de sleutelrol naar diverse teams binnen de organisatie en beheer jij een strakke planning & control cyclus? Dan zoeken wij jou! Voor de volledige vacaturetekst, klik hier.

Medewerker bedrijfsprocessen

Woonmeij zoekt een handige student die kan helpen met het in kaart brengen en verwerken van de bedrijfsprocessen van Woonmeij. De processen worden beschreven in Engage Process. Voor de volledige vacaturetekst, klik hier.

Stage

Wij geven studenten graag de kans om kennis te maken met werken bij een woningcorporatie. Bijvoorbeeld via een werk-leertraject. Of via een meeloop-, onderzoeks- of afstudeerstage op MBO-, HBO en WO-niveau.

Stagiaire HRM

Is HRM jouw passie? Vind je het fantastisch om bezig te zijn met HR-processen HR-vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou! De volledige omschrijving van de vacature vind je hier.

Stagiaire informatisering & automatisering

Volg jij een HBO-opleiding op ICT-gebied en ben je op zoek naar een leerzame, afwisselende en gezellige stageplek? Dan ben je bij Woonmeij aan het juiste adres. Je vindt hier de volledige vacature.

Erkend als leerbedrijf

Woonmeij is als leerbedrijf erkend door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Daarom mogen wij voor MBO-opleidingen, die bestaan uit werken en leren in de praktijk, de beroepspraktijkvorming verzorgen.

Open sollicitatie

Een open sollicitatie, ook voor een stageplek, kun je sturen naar vacatures@woonmeij.nl.