Home » Over woonmeij » Werken bij Woonmeij

Werken bij Woonmeij

Bij Woonmeij werken we met zo'n zestig enthousiaste medewerkers aan voldoende passende, betaalbare en duurzame woningen voor mensen die zelf niet in woonruimte kunnen voorzien. Samen met onze samenwerkingspartners maken we iedere dag opnieuw het verschil voor duizenden huurders en woningzoekenden in de regio. Dankzij onze platte organisatiestructuur, met verantwoordelijkheid laag in de organisatie, krijgen initiatieven alle ruimte en ideeën snel vorm.

Werken bij Woonmeij? Da’s werken aan een betere wereld. En echt iets voor een aanpakker als jij!

Wil je weten hoe het is om te werken bij een woningcorporatie? Bekijk dan deze video.

Vacatures

Specialist Vastgoedbeheer

Wil jij jouw ervaring met coördineren van planmatig onderhoud, contract- en gebouwenbeheer inzetten voor een maatschappelijke organisatie? Dan is deze functie iets voor jou! De uitgebreide vacaturetekst vind je hier. Of bekijk de vacaturefilm https://youtu.be/m0Sb_YRymZA voor een kijkje binnen de muren van Woonmeij.

Open sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal zitten bij Woonmeij, maar zijn er nu geen vacatures? Voel je vrij een open sollicitatie te sturen naar vacatures@woonmeij.nl. We bewaren je gegevens maximaal vier weken. Als we ze langer willen bewaren, vragen we hiervoor jouw toestemming.

Stage en afstuderen

Leren en ontwikkelen zijn voor ons woorden die we graag omzetten in daden. We investeren dan ook niet alleen in groei van onze eigen medewerkers, ook als leerling krijg je bij ons alle kans om werkervaring op te doen. Zoek je een oriënterende stage, meewerkstage, afstudeerstage of leerbaan? Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse mbo- en hbo-opleidingen op het gebied van bouw en infra, economie en administratie en zorg en welzijn. 

Inclusie en diversiteit

Woonmeij werkt samen met sociale ondernemingen in de regio om invulling te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo is Woonmeij partner van AANtWERK, een regionaal platform voor inclusief ondernemen. Ook werkt Woonmeij samen met Bij Jet en Bij Jan. Deze stichtingen zijn gericht op het creëren van (betaald en vrijwilligers-)werk voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Contact

Heb je vragen over werken bij Woonmeij? Onze HRM-adviseur Stephanie Peters beantwoordt ze graag. Zij is bereikbaar via vacatures@woonmeij.nl en telefoonnummer 073 - 544 06 43.