Post

Post van Woonmeij

Woonmeij stuurt een deel van zijn post via het bedrijf Postex. Postex is een dienstverlener die zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van post. Zo verbeteren we de service naar onze huurders, werken we milieubewuster en besparen tegelijkertijd kosten. 

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk post digitaal te versturen. 

Snel en veilig betalen met iDEAL

Een ontvangen huurnota of factuur van Woonmeij kunt u met iDEAL/internetbankieren betalen. Dat kunt u rechtstreeks vanuit de e-mail doen.

Betrouwbaar

Het ontvangen en online bekijken van berichten via Postex is betrouwbaar en veilig. Alle gegevens worden digitaal versleuteld om ervoor te zorgen dat alleen u de informatie kunt inzien. In de rechterkolom kunt u een voorbeeld-voorblad bekijken. Als u twijfelt aan de echtheid van de poststukken, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Post in een nieuw jasje

Sommige fysieke post die u van ons ontvangt, krijgt u in een andere vorm dan u gewend bent. Deze post verzorgt Postex voor Woonmeij. Wilt u deze post voortaan liever digitaal ontvangen? Vul dan de PTX-code die op het voorblad van de brief staat hieronder in.

 

... - ... - ...

 

Nadat u de code hebt ingevuld, heeft u een aantal mogelijkheden:

  • Post digitaal bekijken en opslaan.
  • Eenvoudig betalen via iDEAL.
  • Aangeven hoe u uw post wilt ontvangen. U ontvangt een verificatiemail ter bevestiging, die u moet accepteren.
  • Uw e-mail adres doorgeven of wijzigen.

Let op! Nog niet alle post wordt op deze manier verzonden. Dit wordt stapsgewijs ingevoerd. Hierdoor is het mogelijk dat u nog post op papier ontvangt ondanks dat u een voorkeur voor digitaal heeft doorgegeven.