THUISPOORT is live!

Je las misschien al eerder over de komst van Thuispoort. En vanaf nu is het zover! Vanaf vandaag, 15 mei, staan alle vrijkomende sociale huurwoningen uit de regio Noordoost-Brabant en een deel van Gennep op één website: thuispoort.nl

Wat betekent Thuispoort voor jou als woningzoekende? 

Als je in deze regio een woning zoekt, hoef je jezelf niet meer op verschillende websites in te schrijven, maar alleen op thuispoort.nl. Een stuk makkelijker. En omdat je op één plek kunt zoeken bij acht corporaties, heb je een ruimere keuze uit passende woningen. Verder zijn aan inschrijven en verlengen geen kosten verbonden.

Acht woningcorporaties bieden hun woningen aan op thuispoort.nl: Woonmeij, JOOST, Woonveste, Area, BrabantWonen, Charlotte van Beuningen, Mooiland en Zayaz. Vanaf vandaag kun jij jezelf daar ook inschrijven.

Al ingeschreven als woningzoekende? 

Stond je al ingeschreven als woningzoekende bij Ons Huiz, WoonService Regionaal, Mooiland of Charlotte van Beuningen? 
•    Je inschrijving én inschrijftijd zijn overgezet naar Thuispoort.
•    Stond je bij meer websites ingeschreven? Dan is je langste inschrijftijd meegegaan. 
•    Vóór 22 mei krijg je bericht over hoe je jouw inschrijving bij Thuispoort kunt activeren

Heb je nog geen e-mailadres?

Om te kunnen zoeken naar woningen op Thuispoort heb je een e-mailadres nodig. Sta je al ingeschreven als woningzoekende, voeg dan je e-mailadres toe aan uw huidige inschrijving. Weet je niet hoe dat moet? Neem dan contact op met ons of met een van andere de woningcorporaties die meedoen aan Thuispoort. Zij helpen je een e-mailadres toe te voegen.

De belangrijkste spelregels van Thuispoort

•    •    Een advertentie voor een beschikbare woning staat 3 dagen online.
•    Je mag tegelijkertijd reageren op zoveel advertenties als je wilt.
•    Als je als kandidaat tijdens een lopende advertentie je gegevens aanpast, komt je reactie onderaan op de lijst als niet passend.
•    Als je driemaal een aanbieding weigert, kun je drie maanden niet reageren op een woning. Datzelfde geldt als je driemaal niet komt opdagen bij een groepsbezichtiging – ook als je niet op 1 staat.
•    Elk jaar moet je jouw inschrijving bij Thuispoort verlengen; dit is gratis.

Wil je meer weten over Thuispoort? Kijk op www.thuispoort.nl voor meer informatie en antwoorden op allerlei vragen. Of bel naar 085 – 33 03 550, mailen kan ook naar info@thuispoort.nl.

Deel dit bericht