Thuispoort: in 2024 een regionale website voor woningzoekenden

We willen het zoeken naar een woning zo makkelijk mogelijk maken. Daarom werken we samen met BrabantWonen, Zayaz, Mooiland, JOOST, Woonveste, Charlotte van Beuningen, Area en Woonmeij in de regio Noordoost-Brabant en Gennep. Samen zetten we vanaf april 2024 alle vrijkomende huurwoningen uit de regio op één website: www.thuispoort.nl.

Voordelen

Eén regionale website heeft verschillende voordelen. Je hoeft je niet meer op verschillende websites in te schrijven. En doordat er meer woningen bij elkaar staan, kun je makkelijker een woning vinden die past bij je woonwensen. In de loop van 2024 gaat de nieuwe website live. Inschrijven is gratis. 

Beleid afstemmen

Zoeken naar een woning wordt ook makkelijker als we als woningcorporaties zoveel mogelijk op dezelfde manier werken. Daarom benutten we de samenwerking in Thuispoort ook om afspraken te maken over eenduidig en helder beleid. Bijvoorbeeld op het gebied van voorrangsregelingen. En dat zorgt weer voor een betere doorstroming.

Al ingeschreven als woningzoekende?

Sta je al als woningzoekende ingeschreven bij Woonservice Regionaal, Ons Huiz, Mooiland of Charlotte van Beuningen? Dan hoef je op dit moment niets te doen. Op een later tijdstip informeren we je over de nieuwe werkwijze. Zorg er wel voor dat je gegevens kloppen. Dan kunnen we je bereiken wanneer het nodig is.

Neem vast een kijkje

Het duurt dus nog even voor de nieuwe website helemaal klaar is en werkt. Nieuwsgierig? Op www.thuispoort.nl krijg je een idee hoe het eruit komt te zien. En je vindt er ook al een paar vragen en antwoorden.

Deel dit bericht