Home » Over woonmeij » Actueel » Sleuteluitreiking Huisakkerweg Nijnsel

Sleuteluitreiking Huisakkerweg Nijnsel

Woonmeij overhandigde op 16 januari 2020 de sleutels aan de bewoners van de 12 nieuwbouw woningen aan de Huisakkerweg in Nijnsel. De nieuwe eengezinswoningen zijn duurzaam, namelijk energieneutraal en ze zijn geschikt voor verschillende type huishoudens. Bij eerdere bezichtigingen waren er al enthousiaste reacties over deze zeer duurzame woningen.

Na afhandeling van de administratieve zaken konden de huurders aan de slag in hun woning. Van der Heijden bouw en ontwikkeling realiseerde de woningen volgens het Fairhomes concept. Veel onderdelen van de woningen werden geprefabriceerd. Dit maakt Just-in-Time-leveringen op de bouwplaats mogelijk waardoor overlast voor omwonenden wordt beperkt.

Fossiele brandstoffen zoals aardgas zijn schadelijk voor het milieu en worden schaarser en duurder. Daarom bouwt Woonmeij huurwoningen die een bijdrage leveren aan een beter milieu. De woning zit vol moderne technieken die dit mogelijk maken zoals zonnepanelen op de daken en een warmtepomp voor de verwarming en warm water. Woonmeij was verheugd deze woningen op te leveren in de huidige gespannen woningmarkt, waarmee ook wordt bijgedragen aan prettig duurzaam wonen in Meierijstad.