Home » Nieuwbouwprojecten » Kapittelhof Sint-Oedenrode

Kapittelhof Sint-Oedenrode

Woonmeij bouwt op de plek waar nu 20 woningen een nieuw appartementengebouw met totaal 29 huurappartementen en een gemeenschappelijke ruimte. De gemeenschappelijke ruimte en 20 appartementen worden gehuurd door Stichting eigen sleutel. De stichting bestaat uit ouders van jongvolwassen met een beperking in het autistisch spectrum. Het is voor deze jongeren moeilijk een eigen woonplek te vinden, omdat zij begeleiding nodig hebben bij het zelfstandig wonen. Woonmeij en de stichting hebben samen met de gemeente Meierijstad de handen ineengeslagen om dit voor elkaar te krijgen. Meer informatie over de stichting is te vinden op de website https://www.stichtingeigensleutel.nl/

De resterende 9 appartementen worden regulier verhuurd door Woonmeij. Alle appartementen worden "Nul op de meter" geschikt voor EPV (energieprestatievergoeding). Dit betekent dat u bovenop de huur een extra bedrag betaalt dat voldoende moet zijn om de gebouwgebonden energiekosten te dekken. In dit bedrag is tevens een zogenaamde huishoudelijke bundel opgenomen. Blijft u binnen deze bundel dan zou de door de zonnepanelen opgewekte energie gemiddeld ogenomen over het hele jaar voldoende moeten zijn om de energiekosten van de woning te kunnen dekken.

Het bestemmingsplan is onherroepelijk vastgesteld en de bestaande wonningen zijn inmiddels gesloopt. Komende periode wordt er archeologisch onderzoek uitgevoerd.

Kenmerken

Locatie
Sint-Oedenrode
Woningtype
Appartementen
Aantal woningen
29
Doelgroep
1 en 2-persoons huishoudens
Huurprijzen
nnb
Start bouw
Eind 2023
Verwachte oplevering
Begin 2025
Start adverteren woningen
nnb