Dorpspark Boskant

Wonen in een mooi dorpspark, dat is wat Woonmeij samen met de initiatiefnemers van het park en de gemeente Meierijstad wil bereiken. De bouw van 12 woningen in het park is de eerste fase van een meerjarig plan met als doel het nu nog besloten park uiteindelijk meer openheid te geven, visueel aantrekkelijk en beter toegankelijk te maken vanuit de omgeving. Daarvoor wordt in de tweede fase de oude pastorie vervangen door appartementen en worden de woningen aan de Beukenstraat vervangen om ook vanuit die zijde het park toegankelijk te maken.

Het dorpspark wordt omsloten door de Populierenlaan, Beukenstraat, Wilgenstraat en Pastoor Teurlingsstraat en is een initiatief van enkele enthousiaste dorpsbewoners. Meer informatie over het dorpspark is te vinden op deze website https://www.dorpsparkboskant.nl/ 

Woonmeij bouwt in het dorpspark 8 levensloopbestendige grondgebonden woningen en 4 grondgebonden woningen met twee slaapkamers op de verdieping. Alle woningen zijn geschikt voor 1- en 2-persoons huishoudens. De woningen worden modulair gebouwd.

Kenmerken

Locatie
Boskant

Woningtype
Grondgebonden woningen

Aantal woningen
12

Doelgroep
1- en 2-persoonshuishoudens

Huurprijzen
NNB

Start bouw
eind 2024

Verwachte oplevering
2025

Start adverteren woningen
NNB