Home » Over woonmeij » Actueel » Actieve bewonersbijeenkomst

Actieve bewonersbijeenkomst

Op 12 mei vond de bijeenkomst actieve bewoners en leden bewonerscommissies van Woonmeij plaats. Ruim 30 huurders waren aanwezig in 't Spectrum. We trapten af met de lancering van het nieuwe Koersplan filmpje. Dit werd met enthousiasme ontvangen. 

Een aantal bewoners die meededen in het filmpje waren ook aanwezig. Daarna stond het herijkte Koersplan van Woonmeij op de agenda.

Nieuwe uitgangspunten op het gebied van beschikbaarheid, betaalbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid kwamen aan de orde. Duurzaamheid wordt een belangrijk thema de komende jaren, ook vanuit de bewoners.

Na een korte pauze gaven de bewoners in twee groepen ideeën en onderwerpen mee aan Woonmeij waarover ze graag met ons in gesprek willen. Hierbij kwamen vooral vragen gericht op de complexen waarin men woont, maar bijvoorbeeld ook over de dienstverlening van Woonmeij. We zijn blij met de input van onze actieve bewoners en gaan aan de slag met participatie in een nieuwe vorm, waarmee we bewonersbetrokkenheid willen vergroten. De avond is afgesloten met een gezellige borrel.