Home » Nieuwbouwprojecten » Borchgrave Sint-Oedenrode

Borchgrave Sint-Oedenrode

Het winkelpand op de locatie in het centrum van Sint-Oedenrode stond al geruime tijd leeg. Daarom heeft Woonmeij besloten om het winkelpand om te bouwen tot twee studio’s.

 

Begane grond.

Via de voorgevel krijgen de woningen een eigen entree die in een nis gelegen is. Deze nis is fungeert ook als terras en buitenruimte van het appartement. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer/keuken met daarachter gelegen een slaapkamer. De slaapkamer op de begane grond kan ook als een verlengde van de woonkamer/keuken gebruikt worden omdat er op de verdieping ook een slaapkamer is. Daarnaast is er op de begane grond een ruime hal en berging. Het bijzondere aan de woning is dat je de enorme hoogte ervaart, ruim 4 meter.

 

Verdieping

Vanwege de hoogte in de ruimte is er de mogelijkheid om binnen het bestaande casco een verdieping te realiseren. Op de verdieping bevinden zich een tweede slaapkamer en de badkamer. Vanuit de slaapkamer kijk je van bovenaf in de woonkamer en kun je via de voorgevel ook naar buiten kijken.

 

Afwerkingsniveau

 

De appartementen worden voorzien van een luxe keuken waarin opgenomen inbouwapparatuur. Ook het sanitair is luxer met onder andere een hangend toilet. 

Kenmerken

Locatie
Sint-Oedenrode (centrum)
Woningtype
2 studio’s
Aantal woningen
2
Doelgroep
1 en 2-persoons huishoudens
Huurprijzen
€ 850,- per maand exclusief nader te bepalen servicekosten
Startdatum
voorjaar 2021
Datum van oplevering
september 2021
Startverhuur
juli 2021